HTML

Egyenruhás polgár

Vadai Ágnes és barátai blogja

Friss topikok

  • : A kedvenc részem, hogy majd mi felszámoljuk! ki az a 1,3 %-os pártotok? Hát az komoly erő! És arró... (2012.12.31. 17:46) A HÁZŐRÖK
  • sajtospajor (törölt): Kedves ágnes így viselkedik egy demokrata: www.youtube.com/watch?v=grPq-RSNeuU Nem akarom a náci-n... (2012.12.07. 16:52) ADÓSSÁGOM A 2006-OS ŐSZI ESEMÉNYEK MIATT
  • pánpéter: @Evezős: jaja, sikeres volt. :)) fogoytt 2 kilót vagy miért volt sikeres? :) röhögésen kívül nagy... (2012.09.25. 13:22) A TEK-ESEK VÉDELMÉBEN….
  • vityakiraly: Amennyiben a TEK hozzáértő, bizonyosan az ide felkerülő hozzászólásokat is figyelemmel kísérik. Ha... (2012.09.02. 00:33) SZÓLJON MÁR VALAKI HAJDU JÁNOSNAK….
  • FIROBE: Néha az az érzésem, hogy az állam részéről a pancserok, lúzerek, amatőrök (és ez még dicséret is) ... (2012.06.20. 17:08) AZ UD ZRT. ESETE ADÓFORINTJAINKKAL… II.

SZÓLJON MÁR VALAKI HAJDU JÁNOSNAK….

2012.08.25. 18:44 Vadai Ágnes

A hír:

„Kiszabadították a Szíriában augusztus közepén elrabolt három magyar állampolgárt – jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója szombaton egy kőszegi rendezvényen.

Közölte: mindhárman jó állapotban és biztonságban vannak, hamarosan a Terrorelhárítási Központ (TEK) „fennhatósága alá kerülnek”, és akár pár órán belül elindulhatnak Magyarország felé, de még rengeteg szervezési tevékenységre van szükség. Megjegyezte továbbá, hogy a körülmények meglehetősen kaotikusak voltak.

Hajdu János éppen egy kerekasztal-beszélgetés közben kapta telefonon a kiszabadítás hírét, amelynek bejelentését a "Tranzit – Fesztivál a határon" elnevezésű közéleti rendezvény résztvevői nagy tapssal fogadták.” (www.atv.hu)

Most arról nem írok, hogy mit keresett a három polgár Szíriában, az majd egy másik blog témája lehet.

Inkább csak arról írnék, hogy az adóforintjainkból fenntartott TEK és főleg annak főnöke megannyi látványos PR akció után, ezzel a bejelentésével bizonyította csak igazán, hogy halvány gőze sincs a terrorelhárításról, meg a túsz-szabadításról.

A három magyar még csak most szabadult ki elrablóik fogságából, de azért a TEK főnök egy vastapsért már bejelent. Mit is?

Azt, hogy

  1. „hamarosan a TEK fennhatósága alá kerülnek” a magyarok, azaz a TEK-nek semmi köze sem volt az akcióhoz,
  2. „rengeteg szervezési tevékenységre van szükség”, azaz eddig nem csináltak semmit,
  3. „pár órán belül elindulhatnak Magyarországra”, azaz még Szíriában vannak a magyarok.

Könyörgöm, érti valaki a TEK-nél azt, hogy

  1. nem beszélünk az akcióról addig, amíg előkészítjük,
  2. nem beszélünk az akcióról, akkor, amikor az még zajlik,
  3. nem mondjuk el, ha semmit sem csináltunk és most próbáljuk megoldani a felmerülő problémákat,
  4. nem veszélyeztetjük a kiszabadított magyarok életét azzal, hogy ország világ előtt elmondjuk, hogy még Szíriában vannak,
  5. ha az akció sikeres, akkor pedig nem tartunk látványos, maszkos kollégákkal megspékelt sajtótájékoztatót, csak csöndben jelentjük a felettesnek, és majd beszámolunk az illetékes parlamenti bizottság előtt, ha kell, zárt ülésen. Mert az igazi terrorelhárítók csöndben végzik a munkájukat, megmentik a haza polgárait. Ők amolyan névtelen, de megbecsült hősök.

Ha van valaki a TEK-nél, aki ezt érti, (és tudom, hogy vannak) akkor szóljon már Hajdu Jánosnak is.

 

 



6 komment · 1 trackback

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenruhaspolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr174731657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szóljon már valaki Hajdu Jánosnak... 2012.08.27. 13:06:01

A három magyar még csak most szabadult ki elrablóik fogságából, de azért a TEK főnök egy vastapsért már bejelent. Mit is?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czjanos 2012.08.25. 22:28:32

Egy "terrorelhárító" szervezet akkor működik jól, ha arról senki nem tud semmit.Nehogy valaki félre értsen: Tudom (remélem), hogy a TEK operatív állománya magas színvonalon kiképzett, és képesek sikeres akciók végrehajtására. Ez rendjén való, sőt, szükséges. A színpadot azonban el kellene felejteni. Dolgozzanak ők csak sikeresen, a háttérben.

Erdős 2012.08.25. 23:51:13

A dilettantizmus magasiskolája

andd1234 2012.08.26. 10:51:40

Vajon ez tényleg komoly lehet vagy csak a TEK önfényezése, ha már egyszer 10+ milliárd forintért tartják fent őket, miközben terroristaveszély nem igazán van itthon.
Ezt is Hajdú írta alá, gondolom, ezzel nem büszkélkedik.

szentkoronaradio.com/belfold/2012_08_16_a-portalunk-miatt-ostenburgot-keresi-a-tek-aki-valaszol

Megdobbent 2012.08.27. 06:48:18

Kedves blogger! Cimbora, ha tenyleg egyenruhas vagy ezalatt a kormany alatt, ebben az orszagban, akkor minden letezo reszvetem a tied. Kulon szegyen ez a tek most nyakatokon, a hihetetlen mennyisegu, szabalyosan nevetseges hazug es tevedesre alapozott "akcio"-ival, es a nemzetkozileg korberohogott puszta letezesevel is. Tenyleg, nem tudok mast mondani: reszvetem neked es mindazoknak, akiknek van egy cseppnyi gerincuk es szakmai onerzetuk ezekben a gyalazatos idokben.

piefke 2012.08.27. 19:05:29

A TEK is egy hungarikum, csak nekünk van ilyen: a világ egyetlen nyilvános titkosszolgálata!:-)))

...De miért is lepődnénk meg a TEK dilettantizmusán, amikor a nemzetgazdaságot is egy dilettáns irányítja - no meg az országot is!

(És az sem lesz meglepő, ha esetleg a TEK megmutatja nekünk az erőszakos arcát is - ebben is csak Orbánt és "oligarcháit" követné.)

vityakiraly 2012.09.02. 00:33:03

Amennyiben a TEK hozzáértő, bizonyosan az ide felkerülő hozzászólásokat is figyelemmel kísérik. Ha nem, akkor talán még az is jobb (de biztosan olcsóbb), ha kollektíve elmennek moziba, és tanulnak valamelyik akciófilmből.

Na de maradjunk a témánál, és vegyük a kedélyeket aktuálisan borzoló "baltás gyilkos" ügyet!

Laikusok számára furcsán hangozhat, azonban az eset a TEK számára egy korty víznek tűnik a kietlen pusztaságban. Hogy miért? Mert ez adhatja meg az egyre foszladozó - ha mostanra nem szublimált - létjogosultságot.

Igencsak "profi" kormányunk briliáns vezércselét követően ugyanis nem zárható ki, hogy az ország, de leginkább a - taktikailag és stratégiailag egyaránt "nagymesternek" számító - vezető politikusainkra leselkedő, főként külső forrású veszélyek mértéke hamarosan fokozódik.

Ha a TEK-et esetleg érdekli, elárulom (persze nem ingyen), mely kulcsszavakkal célszerű nekilátni a keresésnek a világhálón. Csak nehogy ismét szegény Matuska Szilveszter keveredjen gyanúba! :-)
süti beállítások módosítása