HTML

Egyenruhás polgár

Vadai Ágnes és barátai blogja

Friss topikok

  • : A kedvenc részem, hogy majd mi felszámoljuk! ki az a 1,3 %-os pártotok? Hát az komoly erő! És arró... (2012.12.31. 17:46) A HÁZŐRÖK
  • sajtospajor (törölt): Kedves ágnes így viselkedik egy demokrata: www.youtube.com/watch?v=grPq-RSNeuU Nem akarom a náci-n... (2012.12.07. 16:52) ADÓSSÁGOM A 2006-OS ŐSZI ESEMÉNYEK MIATT
  • pánpéter: @Evezős: jaja, sikeres volt. :)) fogoytt 2 kilót vagy miért volt sikeres? :) röhögésen kívül nagy... (2012.09.25. 13:22) A TEK-ESEK VÉDELMÉBEN….
  • vityakiraly: Amennyiben a TEK hozzáértő, bizonyosan az ide felkerülő hozzászólásokat is figyelemmel kísérik. Ha... (2012.09.02. 00:33) SZÓLJON MÁR VALAKI HAJDU JÁNOSNAK….
  • FIROBE: Néha az az érzésem, hogy az állam részéről a pancserok, lúzerek, amatőrök (és ez még dicséret is) ... (2012.06.20. 17:08) AZ UD ZRT. ESETE ADÓFORINTJAINKKAL… II.

A HÁZŐRÖK

2012.12.09. 15:19 Vadai Ágnes

2013. január 1-től Kövér László egyik nagy álma teljesül. Neki is lesz magánhadserege Házőrség néven. Nekem az sem tetszik, hogy katonák állomásoznak a Magyar Országgyűlés épületében, Koronaőrség néven. Most nem vesézném ki újra, hogy mit gondolok arról, hogy országunk néhány vezetője csak akkor érzi magát jól, ha egyenruhások hada szaladgál körülötte. Inkább azokról írnék, akik a Házőrség tagjai lesznek. Ugyan a törvény értelmében kapnak majd valami többletjuttatást, és a pénz valóban nagy úr, de eddigi rendőri státuszuk megszűnik. Ez önmagában egy kezelendő feladat lesz a 2014-es kormányváltás után. Akkor ugyanis tuti felszámoljuk ezeket a magánseregeket. (TEK, Koronaőrség, Palotaőrség, Házőrség), de a szervezetekben szolgálók ügyével kell majd foglalkozni. Ők ugyanis jelentős részben elszenvedői a jelenlegi vezetés hóbortjainak.

Ennél komolyabb gondnak érzem, hogy a képviselők között egészen biztosan lesznek olyanok, akik direkt provokálni fogják a házelnököt, hogy az őrséggel vitesse ki őket. A házelnök meg nyilván nagyon nyitott és fogékony lesz erre.

 

Demokratikus Ellenzéki Képviselőtársaim!

El tudják képzelni, hogy mit él át majd az a házőr, aki parancsba kapja egy civiltől, hogy a sor közepén ülő képviselőt vezesse ki a teremből, erőszakkal? El tudják azt a helyzetet képzelni, hogy a házőr reggel tiszteleg maguknak, kettőkor kivezeti magukat, másnap meg újból tiszteleg?

 

Nem lehet embereket ilyen helyzetbe hozni. Öt perc hírnév, néhány fotó meg pár TV-s szereplés biztosan jól mutat majd a politikai életrajzukban, de nagy árat fogunk érte fizetni.

Arra szeretném kérni önöket, hogy ne tegyék. Ne provokálják a Ház vezetését, ne hozzák nehéz helyzetbe a házőröket. Nem ők a felelősek, hanem azok, akik úgy gondolják, hogy az erő eszközével némítják majd el a kritikát. Nem fog sikerülni. De a sikerhez kell az önök belátása és embersége is.

 

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenruhaspolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr474955947

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A házőrök 2012.12.09. 16:15:01

2013. január 1-től Kövér László egyik nagy álma teljesül. Neki is lesz magánhadserege Házőrség néven.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2012.12.09. 17:03:10

van egy sanda gyanúm, nagyon provokálni sem kell majd "bajusz" urat.
talál majd ő okot a cirkuszra magától is...

2012.12.31. 17:46:15

A kedvenc részem, hogy majd mi felszámoljuk! ki az a 1,3 %-os pártotok? Hát az komoly erő! És arról meg nem beszélve, hogy egyenruhások eddig is voltak csak Köztársasági Őrezrednek hívták! Attól, hogy összevonnak és átkeresztelnek valamit, attól az nem lesz másabb! De ennyire szánalmas vitába ha lehet nem mennék bele!
süti beállítások módosítása